Home
Facebook Twitter

Yachtcharter Lemmer fijne en gebruiksvriendelijke Bavaria jachten

1 yachtcharter lemmer zeiljacht-huren.jpg
2 yachtcharter lemmer bavaria-huren.jpg
3 yachtcharter lemmer zeiljacht.jpg
4 yachtcharter lemmer zeilen-friesland.jpg
5 yachtcharter lemmer vloot-met-zeiljachten.jpg
6 yachtcharter lemmer jacht-huren.jpg

Zeiljachten in verschillende prijsklassen

Voor een fijn en gebruiksvriendelijk zeiljacht van het merk Bavaria, gaat u naar Yachtcharter Lemmer. De zeiljachten zijn 7 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland. Onze prachtige vloot bestaat uit 40 bavaria jachten en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de vloot uit ongeveer 80 zeiljachten. De zeiljachten vanuit Lemmer worden verhuurd vanuit 3 verschillende jachthavens. 

Uitgebreide uitleg

Wilt u één van onze schepen huren? Dan krijgt u een zeer uitgebreide uitleg over het zeiljacht en tevens wordt er geoefend met de bediening van de zeilen, ook de laatste stand van zaken betreffende het vaargebied met behulp van recente vaarkaarten en pilots komen aan de orde. 

Zeiltochten in Friesland

De mogeljikheid bestaat om vanuit de vertrekhavens tochten te maken op de Friese meren of op het IJsselmeer. U kunt bijvoorbeeld naar schilderachtige vissersdorpjes van de vroegere Zuiderzee, de Randmeren, het Markermeer en de Waddenzee-West gaan. 

Online boeken

U kunt uw favoriete zeiljacht direct op onze website boeken. Wij hebben regelmatig lastminute aanbiedingen en voor de vroegere boekers geven wij een extra (vroeg)boekkorting. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even het contactformulier invullen of even bellen. 


Plattedijk 16b
8531PC  LEMMER
Tel: 0653901714 / 0514-560375
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter Lemmer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie