Home
Facebook Twitter

Watervast voor een prachtige zeiltocht op het IJsselmeer

1 zeilschip mars bootverhuur-ijsselmeer.jpg
2 zeilschip mars zeiltocht.jpg
3 zeilschip mars zeilen.jpg
4 zeilschip mars groepsuitje.jpg
5 zeilschip mars interieur.jpg
6 zeilschip mars haven-harlingen.jpg

Zeilvakantie IJsselmeer of Waddenzee

Geniet tijdens een zeilvakantie in Friesland van een zeiltocht op het IJsselmeer en Wadden en ervaar de weidsheid van het water in Nederland. Bezoek de eilanden Terschelling of Vlieland... Hijs samen de zeilen met de deskundige bemanning voor een oversteek naar de pittoreske IJsselmeerhavens. 

Zeilvakantie Friesland: midweek, week of een langere zeiltocht

Een zeilvakantie in Nederland op Zeilschip Mars, geschikt voor volwassenen en kinderen, voor grote families met kinderen of vriendengroepen. Samen met uw kinderen en de rest van de bemanning bent u verantwoordelijk voor 'het reilen en zeilen' op het zeilschip. U kunt ervoor kiezen om zelf actief deel te nemen aan de actie aan dek of om juist te genieten van de rust van het zeilen.

Het IJsselmeer en de historische IJsselmeersteden

De havens en standjes rondom het IJsselmeer hebben een rijke historie. In Noord-Holland zijn Enkhuizen, Hoorn, Muiden, Amsterdam en Medemblik groot geworden in de 17e eeuw, de tijd van de Hanze en VOC. Zij ademen allen de sfeer van weleer met hun rijk versierde koopmanswoningen, pakhuizen en kastelen. U waant zich terug in de tijd. Aan de andere kant van het IJsselmeer liggen de havens van Friesland. Workum, Stavoren, Lemmer, Hindeloopen en Makkum zijn typische Friese plaatsen. In Friesland waren de IJsselmeerstadjes handelshavens met Holland. Ook de visserijtraditie leeft nog in deze steden. 


Afvaart naar keuze
8862NZ  HARLINGEN
Tel: 050-3142159
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watervast
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie