Home
Facebook Twitter

 

 

De Hollandse Topper uit Sneek

Boot huren in Friesland

Het meest unieke zeiljacht van Friesland

Nog voordat het hoogseizoen van 2016 start ging, presenteerde Bootverhuur en Groepsaccommodatie Het Toppunt in Sneek hun nieuwe aanwinst, De Antila-26 FFC. De aanschaf van dit gloednieuwe en unieke kajuitzeiljacht is overigens niet alleen een aanwinst voor de watersport in Sneek en Friesland, maar zelfs voor heel Nederland. Want Willem Stroo van Bootverhuur Het Toppunt heeft tevens het dealerschap van Antilla naar Nederland weten te halen, en mag zich nu dus als enige in ons land official dealer van Antila noemen.

Zeiljacht huren in Friesland

Fast, Fun en Comfort

De toevoeging FFC staat bij dit sportieve zeiljacht voor Fast, Fun en Comfort, wat verwijst naar de zeer goede zeileigenschappen en de royale, gezellige moderne kajuit. Het jacht is bijna 8 meter lang en biedt maar liefst 5 tot 6 slaapplaatsen. Tevens heeft het een krachtige inbouwmotor van 14 pk motor, een toilet met vuilwatertank, radio met usb, koelkast, hete luchtverwarming, walstroom, diepte/snelheidsmeter, snelrif, rolfok etc. En met een kiel van slechts 1,20 m is het kajuitzeiljacht jacht uitermate geschikt voor een onvergetelijke vakantie op de Friese meren en het IJsselmeer. 

Zeilen in Friesland

Boot huren in Friesland

De Hollandse Topper

Deze opvallende zeilboot is rondom voorzien van een zelf ontworpen, opvallend design in het oudhollandse thema. De boot is bij de tewaterlating in juni dan ook met de passende naam Hollandse Topper gedoopt. Een romp met een duidelijk eigen en Hollands gezicht. De gedessineerde romp doet vele hoofden omdraaien. Je krijgt dan ook veel bekijks op deze bijzondere boot. Dit alles maakt het tot een bijzondere verschijning in Friesland en op het IJsselmeer.


Denk je erover om deze boot wellicht te gaan huren, dan zul je merken dat de glimlach van het prettige design en de verbazing van het comfort en resultaten, een grote bijdrage zullen leveren aan een prachtige zeilweekend, zeilvakantie, e.d.
 

Ottenbhome Heeg heeft de Antila in 2018 van Het Toppunt overgenomen. 

Zeilen in Friesland

 

 Bootverhuur in Friesland

Zeiljachtverhuur in Friesland