duits nederlands Last minute

Bootverhuur, charter, zeilen, dagtochten en bedrijfsuitjes vanuit Harlingen

Harlingen... een eeuwenoud havenstadje met de meeste traditionele zeilschepen van de wereld!
In de prachtige binnenhaven van Harlingen hebben ruim zeventig traditionele zeilschepen hun thuisbasis.
Van daaruit zeilen de klippers, tjalken en andere platbodem zeilschepen over de Waddenzee, langs de sfeervolle Waddeneilanden, over het IJsselmeer en de Friese meren. En het mooiste is dat u mee kunt varen!

Tijdens een dagtocht of meerdaagse tocht is er volop authentieke sfeer. Want een zeilschip is een zeilschip, en gezeild zal er worden! Alle hens aan dek dus!

Nog altijd ademen deze schepen de sfeer van lang vervlogen tijden uit. De geur van touw, teer en hout mengt zich met zuivere zeelucht. Zeilen worden gehesen, lieren en schoten moeten bediend, en wie werkt, wil eten, dus is er in de kombuis ook genoeg te doen.

De Harlinger Chartervloot heeft vele mogelijkheden voor liefhebbers van zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Voor elke groepsgrootte zijn schepen beschikbaar.

Zowel voor dagtochten als voor weekendtochten en weekarrangementen. Bedrijfsuitjes, dagtochten, familiedag, vrijgezellenfeest, trouwen, bruiloft, partijen, schoolreizen... alles is mogelijk. Ook individueel kunt u aanmonsteren op een van de historische zeilschepen; gewoon om lekker te zeilen op het IJsselmeer of om een tocht te maken als onderdeel van een compleet arrangement op de Waddeneilanden.

Neem contact op met een traditioneel zeilschip in Harlingen.

´╗┐