Home
Facebook Twitter


Varen, feesten en eten in Bolsward

Stadhuis Bolsward
Foto: Pierre Bakker - Stadhuis Bolsward

Kleinschalige feestjes of bedrijfsuitjes

Het vinden van een geschikte feestlocatie voor kleinschalige feesten zoals een bedrijfsuitje, verjaardag of bruiloft, is niet altijd even gemakkelijk. En als je dan ook nog wensen hebt voor een compleet arrangement, zoals bijvoorbeeld een combi met een boottochtje met een sloep of rondvaartboot, dan moet je vaak zelf aan de slag om dit te organiseren.

Restaurant Bolsward
Foto: Martina Ketelaar Fotografie

Ontdek het mooie Bolsward

Ons platform BotenverhuurinFriesland.nl is gevestigd in 1 van de Elfsteden: Bolsward, te midden van de Friese meren. Eén van onze lokale partners is een restaurant annex knusse feestlocatie, die voor de gasten feesten van 8 tot 80 personen op maat verzorgt d.m.v. complete arrangementen. Het restaurant beneden én de feestlocatie erboven bieden beide plaats aan circa 40 gasten.

Deze feestlocatie, “Harré Tapas,” is gevestigd in het centrum van Bolsward. Van hieruit kun je genieten van prachtige boottochten door de grachten van Bolsward of zelfs op de Friese meren. Ook een rondleiding door het historische centrum onder begeleiding van een stadsgids, een bezoek aan misschien wel het mooiste stadhuis van Nederland, met je gezelschap ontsnappen uit een escaperoom…. het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hierna kun je in het restaurant of bij Harré Boven genieten van een gezellig samenzijn of feestje, uiteraard onder het genot van een drankje en heerlijke tapasgerechtjes.

Op de website HarréBolsward.nl vind je de gegevens om contact op te nemen met deze locatie.

Restaurant in Friesland
Foto: Martina Ketelaar Fotografie

Meer arrangementen in Friesland

Voor meer arrangementen, gecombineerd met het huren van een boot, kijk je op onze pagina Arrangementen. Hier tonen wij diverse aanbiedingen van bootverhuurbedrijven en verhuurders van vakantiehuisjes en appartementen in Friesland.