Home
Facebook Twitter

Watersportbedrijf Anja voordelig een zeilboot huren in Grou

1 watersportbedrijf anja zeilboot-huren.jpg
2 watersportbedrijf anja falcon-huren.jpg
3 watersportbedrijf anja open-zeilboot.jpg
4 watersportbedrijf anja zeilboot-verhuur.jpg
5 watersportbedrijf anja valk-huren.jpg
6 watersportbedrijf anja zeilvakantie.jpg

Bekijk prachtig Friesland vanaf het water

Watersportbedrijf Anja is een begrip in de watersport in Friesland, vroeger alleen voor de verhuur van open zeilboten en het tankstation aan het water. Tegenwoordig ook voor zeiljachten en trendy sloepen. Watersportbedrijf Anja zit midden in het centrum van Grou, direct aan het Pikmeer wat de poort is tot het Nationaal Park De Alde Feanen. De bootverhuur is zowel met de auto als openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. 

Valk huren 

De Valk is altijd een succes in Friesland geweest. Dat is geen wonder, want de Valk is een mooi ruim toerschip, geheel van polyester en biedt plaats tot 6 personen. Watersportbedrijf Anja is specialist op het gebied van zeilbootverhuur. Je kunt bij ons voordelig een zeilboot huren. Een Valk huren betekent eenvoudig zeilen. Een Valk heeft sjorlieren en schootklemmen en een ruime slaap- en bagageruimte. Elke moderne Polyvalk die bij ons gehuurd wordt, is voorzien van een rolfoksysteem en een gemakkelijk strijkbare mast. Een Valk huren is mogelijk vanaf één dag, maar u kunt er ook een weekend, midweek of complete week van maken. De Valk wordt aangeboden inclusief rolfok, drie landvasten, twee stootwillen, meerpennen, mik, vaarboom, peddel, hoorn, hoosvat en dweil. Kortom, een complete zeilboot om heerlijk een weekend of langer mee door Friesland te toeren. 

Falcon huren

De Falcon is een compleet nieuw type open zeilboot. De sportieve Falcon is toren getuigd en heeft een lazybag systeem, hierdoor heb je de meest effectie vaartijd! Als je echt wil gaan voor het sportievere zeilen of iets anders wil dan een Valk, dan is de Falcon de perfecte zeilboot. Door de brede knikspand vorm is de boot erg stabiel. Je hebt veel droge opbergruimte en doordat de boot zelfrichtend is geeft het een zeer veilig gevoel! 


Meerseweg 9a
9001BG  GROU
Tel: 0566-621373
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watersportbedrijf Anja
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie