Home
Facebook Twitter

Watersportbedrijf De Werff zeilen in een open zeilboot

1 watersportbedrijf de werff zeilboot-huren.jpg
2 watersportbedrijf de werff polyvalk.jpg
3 watersportbedrijf de werff fox-22.jpg
4 watersportbedrijf de werff open-zeilboot.jpg
5 watersportbedrijf de werff zeilboot-verhuur.jpeg
6 watersportbedrijf de werff zeilboten.jpg

Zeilboot huren in Friesland

Als u wilt genieten van de Friese meren, huur dan eens een prachtige zeilboot bij Watersportbedrijf De Werff in Oudega-Swf, direct aan de Oudegaaster Brekken. Voor verhuur van de Optimist, Polyvalk met dekzeil en buitenboordmotor, een authentieke houten zeilboot 16m2 en de Fox 22 kajuitzeiljacht. Vanuit onze jachthaven kunt u prachtige vaartochten maken naar o.a. Workum, Bolsward of Gaastmeer. Het Heegermeer en de Fluessen zijn te bereiken zonder bruggen, dus geen oponthoud.

Polyvalken

De polyvalk is één van de meest veelzijdige schepen uit onze huurvloot. Ruime sportieve en gemakkelijk zeilbare open toerzielboot voorzien van een rolfok. Met een dektent kan aan boord worden overnacht.

Optimist

De optimist is zeer geschikt voor de jonge gasten. Dit zijn de kleinste zeilbootjes uit onze huurvloot. De Optimist is een stabiele jeugdzeilboot, gemakkelijk op te tuigen, te vervoeren en zeer wendbaar. Veel (Friese) kinderen hebben het zeilen geleerd in een Optimist.

Zestien Kwadraat

De historische schepen uit onze huurvloot. Authentieke (houten) 16 m²'s: legendarisch in Friesland en op de Friese meren. De 16 m² open toerzeilboot heeft globaal dezelfde eigenschappen als een polyvalk.


Hoytemadyk 2
8614AR  OUDEGA
Tel: 0515-469960
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watersportbedrijf De Werff
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie