Home
Facebook Twitter

Zeilschool De Morra zeilopleidingen voor kinderen van elke leeftijd

1 zeilschool de morra zeilopleiding.jpg
2 zeilschool de morra zeilles.jpg
3 zeilschool de morra leren-zeilen.jpg
4 zeilschool de morra zeilles-voor-kinderen.jpg
5 zeilschool de morra zeilles-friesland.jpg
6 zeilschool de morra zeilinstructeurs.jpg

Zeilschool De Morra, leren zeilen en een leuke vakantie

Zeilschool De Morra is al ruim 40 jaar een hele leuke en goede zeilschool. Er worden zeilopleidingen gegeven aan kinderen van elke leeftijd. Vanaf het moment dat je kunt zwemmen, kun je bij ons een zeilopleiding volgen. Zeilschool Friesland? Wij hebben voor iedereen een zeer gevarieerd aanbod in zeilboten om in te leren zeilen. 

Zeilschool Friesland

Wij zorgen samen met jou voor een gave week op en rondom het water. Natuurlijk is het leren zeilen de rode draad in je vakantie op de zeilschool, maar daarnaast wordt het ook een super toffe vakantieweek! Onze instructeurs organiseren na het zeilen hele leuke avondprogramma's. Bijvoorbeeld een te gekke stormbaan, vele actieve zeilspelletjes en soms een rondje knallen met een speedboot. Bij ons geniet je van een heerlijke zeilvakantie én leer je zeilen onder begeleiding van ervaren zeil,- en/of surf-instructeurs.

Zeilkamp

Het zeilkamp is geslaagd wanneer jij vol met leuke verhalen over je vakantieweek thuis komt. Wil je leren zeilen in Friesland en een super leuke vakantie hebben? Op onze website vind je alle informatie over onze zeilopleiding en accommodaties. Maar mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over onze zeilkampen, dan staan we je graag te woord. 


Buorren 31
8584VC  HEMELUM
Tel: 0514-581666
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Zeilschool De Morra
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie