duits nederlands Last minute

Een duurzame vakantie in Nederland

Duurzaam varen met een elektrische motorboot
Northman 1200 Electric

Met een elektrische boot kunt u schoon, emissieloos en stil varen, dit is een unieke ervaring. Genieten van de natuur en rust zijn belangrijke elementen waarom mensen graag hun vrije tijd op het water doorbrengen en voor een vaarvakantie kiezen. Door de stilte aan boord kunt u nog meer van elkaar en van de omgeving genieten. Daarnaast trekt het aardig wat bekijks als u geruisloos door de Friese dorpen en steden vaart.

Elektromotor

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat elektrisch varen steeds populairder wordt. Naast dat een vakantie op een motorjacht met een elektrische aandrijving een duurzame keus is zijn er ook andere voordelen zoals een economische aan elektrisch varen. Een elektro motor is gemakkelijk in gebruik aangezien deze vraag gestuurd werkt waardoor deze efficiënt en zuinig is. Een elektrisch motorjacht kunt u opladen als uw boot aan de walstroom ligt, soms betaalt u per kWh en in sommige havens zijn de stroomkosten bij een overnachting inbegrepen. De walstroom zorgt ervoor dat het batterijpakket weer geladen wordt. Het opladen via walstroom is voordeliger als het tanken van diesel. Waar u een elektrisch jacht kunt huren en hoe het werkt met opladen wordt hieronder beschreven.

Elektrische motorjacht in Friesland
Nexus Revo 870 Electric Hardtop

Elektrisch varen ervaren

Bent u enthousiast geworden over een duurzame watersport vakantie in Nederland? In Friesland kunt u moderne, luxe en elektrisch aangedreven boten huren bij Natural Yachts uit Heeg. Het is de missie van Natural Yachts om het duurzame varen te stimuleren, zo kan men bij het familiebedrijf een elektrische boot kopen maar ook huren. Het huren van een elektrische boot is een fantastische manier om het elektrisch varen te beleven terwijl u van een heerlijke vakantie geniet en door het mooie Friesland vaart. Natural Yachts verhuurt een elektrische boot voor 4 personen, de Nexus Revo 870 Electric. Daarnaast bieden ze ook een 12 meter elektrisch jacht aan geschikt voor 6 personen, de Northman 1200 Electric.

De Nexus Revo 870 Cabrio Electric – Long Range

Deze comfortabele 4persoons motorboot is uitgevoerd met een cabrio, waardoor u heerlijk in de zon of in de wind kunt varen. Zo voelt het net alsof u in een open boot zit maar wel met het comfort van een motorjacht. Benedendeks is een ruime leefruimte, er is een gezellige zithoek met eettafel, een toiletcabine met wastafel en een moderne keuken. De Nexus Revo 870 Cabrio Electric – Long Range heeft een stahoogte van 1,97m en er zijn 2 ruime 2persoonsbedden waardoor u zeer comfortabel kunt overnachten. Een mooie bijkomstigheid is dat u op inductie kunt koken, u altijd koffie en thee kunt zetten en er een elektrische koelkast en een elektrische verwarming aan boord is.

Nexus Revo 870 Cabrio Electric
Nexus Revo 870 Cabrio Electric

U kunt met deze moderne boot zo’n 50-75 km varen zonder bij te laden. De Nexus Revo 870 beschikt over een elektrische boegschroef, zo kunt u eenvoudig manoeuvreren. Deze elektrische motorboot is te huur bij Natural Yachts. Bent u benieuwd hoe deze 100% elektrische boot er van binnen en buiten uitziet? Hier kunt u een walkaround video bekijken van de Nexus Revo 870 Electric – Long Range: https://youtu.be/e2azzrraAAQ

De Nexus Revo 870 Electric Hardtop

Als u opzoek bent naar een ruime en moderne 4 persoons boot is de Nexus Revo 870 Hardtop Electric & Solar Powered iets voor u. Deze nieuwe boot is ideaal voor een ontspannen vaarvakantie in Nederland en wordt ook verhuurd vanuit Heeg. U kunt heerlijk zonnen op het zonnedek, een kopje koffie drinken op het bankje op het voordek en met familie of vrienden relaxen in de cockpit. De Nexus Revo 870 heeft een lengte van 8,70m, een breedte van 2,90m en een geringe diepte van slechts 0,40m.

Duurzaam varen met een elektrische boot
Nexus Revo 870 Electric Hardtop

Deze luxe motorboot beschikt over een comfortabel en stijlvol interieur. Benedendeks zijn er 2 afsluitbare hutten met elk een tweepersoons bed. Er is een badkamer met wastafel, douche en elektrisch toilet. Aan boord van de Nexus Revo 870 Electric bevindt zich een dinette met goed zittende banken, een moderne keuken met inductiekookplaat en voldoende opbergruimte.

Uniek is dat deze boot 100% elektrisch is en wordt aangedreven door een efficiënte en krachtige elektromotor. Het varen op de Nexus Revo 870 Electric Hardtop is genieten! De boot heeft een grote actieradius en met een vol batterijpakket kunt u 6 tot 12 uur varen zonder bij te laden. Zodra u een dorp of stad bezoekt of in een haven ligt kunt u de Nexus Revo 870 aan de walstroom leggen zodat u altijd over voldoende stroom beschikt. Daarnaast zijn er ook zonnepanelen op de boot die energie produceren en automatisch de batterijen opladen.

Nexus Revo 870 Electric Hardtop
Nexus Revo 870 Electric Hardtop

De Northman 1200 Electric

Het vlaggenschip van Natural Yachts is de Northman 1200. Dit is een zeer luxe 12 meter jacht voor 6 personen. De Northman 1200 Electric is een duurzaam motorjacht en is net als de Nexus Revo 870 Electric aangedreven met een 100% elektrische aandrijving. Met de innovatie techniek aan boord is dit jacht klaar voor de toekomst, op naar een duurzame watersport!

De Northman 1200 is zo ingedeeld dat de slaap-en badkamers beneden zijn en het woongedeelte en de keuken zich boven bevinden. Het motorjacht beschikt over 3 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en 2 badkamers met elk een douche, toilet en wastafel. Overdag geniet u van een 360 graden uitzicht en wordt het interieur gevuld met natuurlijk licht. De Northman 1200 heeft een stijlvol en licht interieur. In het woongedeelte bevindt zich aan het stuurboordgedeelte van de boot de stuurstand waarbij u vanaf de luxe kapiteinsstoel eenvoudig het gangboord in kunt stappen door een schuifdeur. Het jacht biedt een moderne keuken, waaronder een elektrische koelkast, een inductiekookplaat en een oven. Aan de bakboordzijde van de boot is een heerlijke L-sofa en een eettafel. De openslaande deuren zorgen ervoor dat het woongedeelte naar buiten kan worden uitgebreid.

Varen met een elektrische boot
Northman 1200 Electric

Het grote zwemplateau op de elegante Northman 1200 nodigen uit te gaan zwemmen waarna u naar wens gebruik kunt maken van de buitendouche die beschikt over warm en koud water. U kunt op meerdere plekken aan boord heerlijk ontspannen. Kiest u ervoor om op het zonnedek te loungen, de bank op het voordek of toch de omklapbare sofa op het open achterdek?

De Northman 1200 Electric beschikt over een proportionele boeg en hekschroef. Dit jacht heeft een grote actieradius, u kunt zo’n 130 km varen zonder de batterijen tussendoor te laden. Een 12 meter jacht dat elektrisch vaart, is een echte belevenis!

Northman 1200 Electric
Northman 1200 Electric

Opladen elektrische boot

Het opladen van een elektrisch motorjacht kan overal waar een walstroomaansluiting ter beschikking is. In alle havens kunt u uw boot aan de walstroom leggen, daarnaast beschikken ook de meeste gemeentelijke aanlegplaatsen over walstroom. Op het dashboard van de Northman motorjachten van Natural Yachts kunt u eenvoudig uitlezen wat de status is het van het batterijpakket. Zo kunt u varen zonder zorgen.

Brandstofcel

De kennis en ervaring met elektrische aandrijvingen voor jachten is ontstaan binnen het andere familiebedrijf, Electric Ship Facilities. De duurzame en innovatieve techniek wordt door Electric Ship facilities in de moderne jachten ingebouwd die door Natural Yachts weer aangeboden en verhuurd worden. Om tot een optimale aandrijflijn te komen, waardoor men onafhankelijk van walstroom kan varen, brengt Natural Yachts de brandstofcel onder de aandacht. De elektrische boten zullen in de nabije toekomst voorzien worden van een Direct Methanol Fuel Cell. Door de brandstofcel range extender kunt u zero emissie varen en wordt er elektriciteit aan boord geproduceerd. De brandstofcel levert stroom aan de batterijen of aan de elektrische aandrijving. De brandstofcel werkt op groene methanol, dit is eenvoudig op te slaan in een tank en ruim beschikbaar.

Leuke adresjes

Natural Yachts

Natural Yachts

Luxe elektrische zeiljachten
Watersportbedrijf De Werff

Watersportbedrijf De Werff

stil varen met een elektroboot
Gouden Plakje

Gouden Plakje

een elektrische sloep huren in Friesland
e-sloephuren.nl

e-sloephuren.nl

de manier om friesland te ontdekken
Natural Yachts

Natural Yachts

Elektrisch varen op een luxe motorboot
Sinnehuskes - Werf IJlst

Sinnehuskes - Werf IJlst

een elektrosloep bij je vakantiewoning
Binnenstad Bootverhuur

Binnenstad Bootverhuur

Stil genieten van Sneek en omgeving

Ook interessant

De Elfstedenroute varen

De Elfstedenroute varen

Eerste verhuurvloot met alleen elektrische boten

Eerste verhuurvloot met alleen elektrische boten

Elektrisch varen in Friesland

Elektrisch varen in Friesland

De Reidmarroute electric only

De Reidmarroute electric only

Voor- en nadelen motorboot met open achterdek

Voor- en nadelen motorboot met open achterdek

Flyboarden is fun!

Flyboarden is fun!

´╗┐