duits nederlands Last minute

Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje op een traditioneel zeilschip

Foto: Nil Desperandum

Het doel van een bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is de waardering voor alle collega's voor de inzet voor het bedrijf. Tevens kan zo'n uitstapje een middel zijn om de teamgeest van de collega's onderling te versterken. Daarnaast zou het voor het gevoel ook nog eens goed zijn als er nog lange tijd in positieve zin over nagesproken wordt.

Zeilen is alles in 1

Als je er voor kiest om als bedrijfsuitje met z´n allen te gaan zeilen op een traditionele platbodem of rondbodem, dan zul je alle doelstellingen die je vooraf waarschijnlijk al in gedachten hebt, meervoudig behalen. Versterking van de teamgeest, teambuilding, samenwerking, respect, enz... allemaal onderdelen die tijdens het zeilen op het IJsselmeer of de Friese meren uitgebreid aan bod komen, bewust en onbewust!

Als het zeiljacht eenmaal koers heeft gezet richting IJsselmeer of de Waddenzee, zal de schipper alle collega's naar eigen kunnen en interesse laten meezeilen op het imposante jacht. Het zal dan ook niet lang duren dat het actief meezeilen ook niet meer plaats vindt vanuit opdrachten of teambuilding, maar dat het juist de teamgeest is die de collega's met alle verschillen in persoonlijkheid en functies, met elkaar laat samenwerken.

 

De Gouden Vloot

Foto: De Gouden Vloot

Droogvallen op het Wad

De meeste van deze zeilschepen zijn platbodem schepen en daardoor uitermate geschikt om in ondiep water te varen om zo tijdens laag tij op het Wad het anker uit te kunnen gooien en te gaan droogvallen op het Wad. Dit is overigens een spectaculair onderdeel van het `bedrijfsuitje zeilen`. Als iedereen het water eenmaal onder de boot heeft zien verdwijnen, ligt het zeiljacht dus droog op een zandplaat, het zgn. droogvallen. Iedereen kan nu daadwerkelijk uit het schip stappen en op het wad lopen.

Droogvallen tijdens bedrijfsuitje

Foto: De Gouden Vloot

Mogelijkheden voor zo'n uniek bedrijfsuitje

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje zeilen zijn zeer divers. Zo kun je een dagtocht zeilen op een zeiljacht uit de bruine vloot of zelfs een meerdaags bedrijfsfeest met overnachten aan boord van het zeiljacht.
Ook zeilen en vergaderen behoort tot de mogelijkheden tijdens een dagtocht op de Waddenzee, het IJsselmeer of op de Friese meren. Tijdens een dagtocht op de Waddenzee Je kunt dan vergaderen aan boord van het zeilschip en daarna genieten van de elementen die jullie tijdens het zeilen op het IJsselmeer en Waddenzee zullen ervaren. Friesland biedt hiervoor diverse vertrekhavens zoals Franeker, Harlingen, Akkrum, Stavoren, Lemmer, Koudum, Workum, Sneek, etc...

De wind in de zeilen dankzij het bedrijfsuitje

Een geslaagd bedrijfsuitje op de Friese meren, een dagtocht op het IJsselmeer of een dagtocht op de Waddenzee zet een bedrijf weer op de juiste koers waardoor de firma weer een frisse wind in de zeilen krijgt. Deze uitdrukkingen zullen alle collega's nog lang doen terugdenken aan een onvergetelijk bedrijfsuitje zeilen.

De grootste glimlach zal tijdens dit bedrijfsuitje overigens van de werkgever komen, wanneer hij denkt aan de symboliek van gezamenlijk de wind in de zeilen krijgen en het schip op de juiste koers houden. Hoe toepasselijk...

Leuke adresjes

Frisian Sailing Company

Frisian Sailing Company

bedrijfsuitje zeilen in Friesland
Platbodemverhuur Friesland

Platbodemverhuur Friesland

uw bedrijfsuitje op een uniek schip
Bootverhuur de Vries

Bootverhuur de Vries

bedrijfsuitje zeilen met een skutsje
Zeilschip Mars

Zeilschip Mars

teambuilding, training en zeilen
FrieslandZeilen

FrieslandZeilen

teamwork, actie en ontspanning
Watervast

Watervast

platbodem zeilen op een historisch zeilschip

Ook interessant

Dagtocht IJsselmeer

Dagtocht IJsselmeer

Zeilschip Mars waddentocht individueel

Zeilschip Mars waddentocht individueel

Zeilen op een Klipper

Zeilen op een Klipper

Dagtocht Waddenzee

Dagtocht Waddenzee

Het IJsselmeer

Het IJsselmeer

Droogvallen

Droogvallen

Veel gestelde vragen over Bedrijfsuitje zeilen

Op een bedrijfsuitje op een traditioneel zeilschip naar de 1 van de waddeneilanden varen is zeker mogelijk. Uiteraard is het hierbij wel van belang waar je gaat opstappen. Vanuit opstapplaatsen rond het IJsselmeer is dat gewoon mogelijk. Vraag voor een bedrijfsuitje op de Waddenzee vrijblijvend informatie aan bij de schippers van de zeiljachten.

De traditionele zeiljachten zijn platbodemschepen waardoor deze slecht een geringe diepgang hebben. Hierdoor kan zo'n zeiljacht voor een bedrijfsuitje, feestje of individuele zeiltocht prima varen op de Friese meren. Niet alle meren, maar de bekende meren zeker. Ook zijn de wateren en kanalen die de Friese meren verbinden diep- en breed genoeg om met een platbodemschip te zeilen.

Teambuilding tijdens een bedrijfsuitje op het water is één van de meest voorkomende onderdelen van een bedrijfsuitje op het water. De schippers zijn hier op ingesteld en hebben diverse soorten teambuilding in hun hun aanbod. Vraag er naar als je vrijblijvend informatie aanvraagt voor het bedrijfsuitje.

Vergaderingen gecombineerd met een teambuilding of een gezellige borrel na het vergaderen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend informatie aan voor een dagje vergaderen met na afloop een activiteit of gezellig samenzijn op maat.

Deze kosten verschillen enorm, afhankelijk van de wensen en het programma. En uiteraard de catering m.b.t. de hapjes, dranken, lunch e.d. Het meest eenvoudig is om vrijblijvend informatie aan te vragen. Geef hierbij je wensen door of juist het budget.

´╗┐