duits nederlands Last minute

Schilderen en zeilen, creatieve vakantie op de Wadden

Ontdek de eilanden met Zeilschip Mars!

Samen met anderen zeilen en schilderen aan zee, waarbij we op meerdere eilanden gaan overnachten. De vertrek- en aankomsthaven is Harlingen. Twee bijzondere schilder-vakantie-weken te midden van de vergezichten van het Wad, de duinen, de Wadden-eilanden en diverse havens.

Een afwisselende en avontuurlijke schilderweek

Tijdens deze creatieve vakantie op de Waddenzee vaart u o.a. naar de waddeneilanden Vlieland, Terschelling en evt. Texel of Ameland. Een afwisselende en avontuurlijke schilderweek waar het zeilen voor actie en steeds weer nieuwe impressies van het dynmaische waddenlandschap zorgt.

Het programma van deze zeilweek

Deze zeiltocht staat in dienst van het schilderen en daar proberen we maximaal van te genieten. Op een aantal eilanden blijft Zeilschip Mars een dag stilligen zodat we ongestoord in de duinen of aan het strand kunnen schilderen. Natuurlijk is er tijd voor ontspanning en andere activiteiten als fietsen en naar het strand gaan. Of het schip valt droog op een zandbank en is er de mogelijkheid om te wadlopen. Dramatische luchten, weerspiegelende zeilschepen in de haven, de duinen, schilderachtige stadjes, of het schip zelf; genoeg onderwerpen om al schilderend vast te leggen.

Technieken: aquarel, acryl, pastel en tekentechnieken. Samen met andere schilders doet u inspiratie op onder de deskundige leiding van Riny Bus en Jan Velthuis (beide lid van de noorderlijke aquarellisten).

Datum en prijs

De vertrek- en aankomstlocatie is Harlingen Prijs van de vaartocht: € 495,-, maaltijd boordkas: € 195,-, toeslag eigen hut (alleen in een 2-persoonshut): € 195,-. Deze reis is ook geschikt voor een niet schilderende vriend of partner!

Meer informatie

Vertrek- en aankomsthaven: Harlingen
Vaargebied: Waddenzee, en eilanden
Doelgroep: schilders, fotografen en natuur- en zeilliefhebbers
Accommodatie: verblijf in 2- en 4-persoons hutten
Deelnemers aantal: min 10 max. 22 personen

´╗┐