duits nederlands Last minute


Picknick dranken voor een zomerse bootvaart

Picknicken

Ga je een dagje lekker varen met vrienden of familie? Dan mag een verkoelend drankje natuurlijk niet ontbreken. Met de picknickmand in de arm ga je een heerlijke zomerse bootvaart tegemoet. Je hebt allerlei lekkers ingepakt, maar weet nog niet zo goed wat voor drankjes je moet serveren. Geen zorgen: wij staan voor je klaar! Lees dit artikel over inspiratie voor de lekkerste picknick drankjes voor een zomerse bootvaart.

Gin: voor een verfrissende dag

Gin is in allerlei smaken verkrijgbaar; er is dus voor iedereen een gin te krijgen. Heb je zin in iets verfrissends dat perfect aansluit bij een zomerse dag? Probeer dan eens Ukiyo Japanese Blossom Gin. Deze heerlijke kruidige gin krijgt zijn unieke smaak door het toevoegen van jeneverbes, mandarijn en koriander tijdens het distillatieproces.

Daarnaast wordt er ook nog eens een unieke Japanse kersenbloesemsmaak toegevoegd die voor een zachte bloemige smaak zorgt. Serveer deze gin met een Fever Tree elderflower tonic voor een boeket van smaak.

Gin

Limoncello: voor een Italiaans tintje

Limoncello is het perfecte drankje voor een hete zomerse dag. Dit aperitiefje moet namelijk ijskoud geserveerd worden en smaakt het beste uit de vriezer. Probeer bijvoorbeeld eens de Limoncello Fiorito. Door de weckpotdop is de fles makkelijk weer af te sluiten en raak je de dop niet meer kwijt op je boot; als je natuurlijk de fles niet in één keer leegschenkt. Tip: vries ook de glaasjes in om extra lang van dit koele drankje te kunnen genieten.

Voor het eerst een boot huren

Ga je voor het eerst een boot huren? Dan ben je vast niet op de hoogte van alle regels op het water. We hoeven het vast niet te zeggen, maar net als op de weg met de auto mag je ook op het water geen alcohol drinken. Het alcoholgehalte van je bloed mag niet hoger zijn dan 0,5 promille. Dus mocht jij als schipper willen genieten van zo'n heerlijke Gin Tonic of een glaasje Limoncello, dan kun je het beste aanleggen in de jachthaven. Dan kunnen jullie gezellig met z'n allen proosten op een heerlijke zomerse bootvaart! De volgende dag kun je dan fris en fruitig weer gaan varen.

Drankje

Waar koop ik picknick dranken voor een zomerse bootvaart?

Je favoriete picknick dranken kun je tegenwoordig gewoon online bestellen! Er zijn gespecialiseerde online dranken webshops en algemene drankenspeciaalzaken. Het voordeel van algemene drankenspeciaalzaken is dat je alles op één plek kan vinden! Zo vermijd je hoge verzendkosten en kun je al je gasten van wat lekkers voorzien!

´╗┐