duits nederlands Last minute

Boot huren in Sneek

Boot huren in Sneek

Sneek: de ultieme watersportstad van Friesland

Sneek is toch wel de meest populaire watersportplaats in Friesland en misschien wel van heel Nederland. Het is een stad met veel gezichten voor een brede doelgroep. Volop vaarwater, jachthavens en bootverhuurbedrijven, diverse hotels, restaurants, groepsaccommodaties aan het water met een breed aanbod voor watersportactiviteiten en niet te vergeten... een bruisend centrum. Sneek trekt jaarlijks dan ook het grootste aantal toeristen van alle watersportplaatsen in Friesland. 

Trekpleister voor de watersportliefhebbers

Vooral het varen op een motorboot, zeilboot of traditionele zeiljachten is toch wel de grootste trekpleister voor de watersportliefhebbers. De provincie Friesland is een begrip in Nederland en Sneek levert daar ieder jaar weer een grote bijdrage aan. Als 1 van de Friese Elfsteden die ook allemaal via het water bereikbaar zijn is een vakantie vanuit Sneek 

Bootverhuur in Sneek

​Een belangrijk onderdeel van deze watersportactiviteiten is de bootverhuur in Sneek. Veel watersporters kiezen er dan ook ieder jaar weer voor om een boot te huren in Sneek om te gaan zeilen vanuit Sneek, op het Sneekermeer en alle vaarten en kanalen rondom Sneek. Het aanbod van huurboten is er zeer uitgebreid. Van de mooiste motorjachten en zeiljachten, tot open zeilboten, traditionele zeiljachten en hele mooie sloepen.

Varen op het SneekermeerHet Snekermeer

Jouw watersportvakantie begint in Sneek!

Wil je binnenkort ook een boot huren in Friesland, dan verwijzen wij je naar de diverse categorieën met verhuurders van boten in alle soorten, maten en prijsklassen. Geniet naast het authentieke en bruisende centrum van Sneek ook van de prachtige vaarten, grachten en niet te vergeten het Sneekermeer. Van daaruit liggen alle Friese meren en de rest van Friesland voor je klaar om door jou ontdekt te worden. Als je straks een boot hebt gehuurd in Sneek, dan zul je nog vaak zeggen dat jouw onvergetelijke watersportvakantie hier in Sneek is begonnen!

Huurperiodes

Bij de bootverhuurbedrijven in Sneek kun je een boot huren voor een dag, een midweek, weekend, week of langere periode. Dat is dan weer afhankelijk van het type boot dat je wilt huren en natuurlijk ook van jouw wensen.
Tevens is het mogelijk om een sloep, motorboot of zeilboot te huren voor de duur van jouw vakantie in combinatie met een accommodatie zoals vakantiehuis, hotel, pension of stacaravan aan het water.

Aanbod bootverhuur

Wij tonen je hier een aanbod van bootverhuur in Sneek voor als je op zoek bent naar een motorboot of motorjacht, open zeilboot, kajuitzeiljacht, sloep, etc. Surf hier online naar de websites van de bedrijven met bootverhuur in Sneek en bekijk de beschikbaarheid en de tarieven.

Bezoek ook de pagina Zeilen in Lemmer of kijk voor meer bootverhuur per woonplaats op Bootverhuur Sneek en Zeilen in Sneek. Hier vind je alle informatie over de mogelijkheid van een boot huren en zeilen in Sneek.

Tot ziens in Sneek! Oant sjen!

Leuke adresjes

Yachtcharter de Waterpoort

Yachtcharter de Waterpoort

motorjachten tot 12 personen
Bootverhuur de Vries

Bootverhuur de Vries

zeilen met een unieke platbodem
FrieslandZeilen

FrieslandZeilen

huur een platbodem met schipper
Sanzi Yacht Charter

Sanzi Yacht Charter

op luxe vaarvakantie in Friesland
Binnenstad Bootverhuur

Binnenstad Bootverhuur

Kajakken en kano's
Recreatiecentrum Sneek

Recreatiecentrum Sneek

sloep huren in Sneek, Friesland
Marrenvloot - Aquanaut Yachtcharter Sneek

Marrenvloot - Aquanaut Yachtcharter Sneek

motorjachten verhuur
Bootverhuur Hospes

Bootverhuur Hospes

voor een onbezorgde vaarvakantie in Friesland
Partyschip Helena

Partyschip Helena

de gezelligste feestboot van Sneek
Holiday Boatin

Holiday Boatin

houseboat verhuur in Sneek

Ook interessant

Flyboarden is fun!

Flyboarden is fun!

Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje zeilen

Droogvallen

Droogvallen

Elfstedenstad  Sneek

Elfstedenstad Sneek

Sup-board huren tijdens je vakantie

Sup-board huren tijdens je vakantie

Hond aan boord?

Hond aan boord?