Home
Facebook Twitter


Boot huren in Lemmer

De ligging van Lemmer t.o.v. het IJsselmeer en de Friese meren maakt dit gemoedelijke vissersdorp zeer gewild voor de watersport en bootverhuur. De verhuur van boten en jachten in Lemmer is dan ook zeer uitgebreid. Van een sloep of zeilboot tot luxe motorjacht en zeiljacht.

Boot huren in Lemmer

Veelzijdig watersportdorp

Het prachtige en veelzijdige watersportdorp Lemmer heeft een mooi historisch centrum met een uitgebreide horeca met gezellige cafés, terrassen aan het water en een aantal hele fijne restaurants. Ook kenmerkend voor Lemmer is het schitterende strand aan het IJsselmeer.

Vanuit de jachthavens aan de binnenzijde en buitenzijde van de historische Lemstersluizen met de originele sluiswachterhuisjes uit 1888, vaar je zomaar het Friese merengebied binnen, of juist in de andere richting, het IJsselmeer op
In de havens zijn diverse bootverhuurbedrijven gevestigd, zoals o.a. Mayon Zeiljacht Verhuur en Stoeten Motorjachten Lemmer. En direct naast de binnenhaven vind je het prachtige Watersportcentrum en Marinapark Marinapark Tacozijl.
 

Jachthaven Lemmer

Bedieningstijden bruggen en sluizen in Lemmer

De Zijlroedebrug wordt wordt tenminste 1x per half uur bediend. Mocht het door de drukte op het water nodig zijn dat de Zijlroedebrug vaker opent, dan wordt dit ook gedaan, mede om de veiligheid op het water te bevcorderen. De openingstijden van de 3 belangrijkste bruggen en de sluis in Lemmer, de Zijlroedebrug, Flevobrug, Oudesluisbrug en de Lemstersluis, zijn op elkaar afgestemd zodat de doorvaart soepel verloopt, zonder oponthoud.

Bootverhuur per dag, midweek, weekend, etc.

Bij de bootverhuur bedrijven in Lemmer kun je een boot huren voor een dag, midweek, weekend, week of iedere andere periode. Ook is het mogelijk om een sloep, motorboot of zeilboot te huren in combinatie met een accommodatie zoals vakantiehuis of groepsaccommodatie e.d.
Vanuit Lemmer kun je eenvoudig uitvaren met een traditioneel zeilschip voor een dagtocht op het IJsselmeer of de Dagtochten op de Waddenzee

Hart van Lemmer

Voor uitgebreide informatie over Lemmer verwijzen wij je naar de website HartvanLemmer.nl. De redactie van deze informatieve website toont je alle informatie over Lemmer, zoals evenementen, nieuwsberichten, bedrijvengids, tips, belangrijke telefoonnumers en hulpdiensten, etc.
 

Bezoek ook de pagina Zeilen in Lemmer of kijk voor meer bootverhuur per woonplaats op Bootverhuur Sneek en Zeilen in Sneek. Hier vind je alle informatie over de mogelijkheid van een boot huren en zeilen in Sneek.