duits nederlands Last minute

Boot huren in Lemmer

De ligging van Lemmer t.o.v. het IJsselmeer en de Friese meren maakt dit gemoedelijke vissersdorp zeer gewild voor de watersport en bootverhuur. De verhuur van boten en jachten in Lemmer is dan ook zeer uitgebreid. Van een sloep of zeilboot tot luxe motorjacht en zeiljacht.

Boot huren in Lemmer

Veelzijdig watersportdorp

Het prachtige en veelzijdige watersportdorp Lemmer heeft een mooi historisch centrum met een uitgebreide horeca met gezellige cafés, terrassen aan het water en een aantal hele fijne restaurants. Ook kenmerkend voor Lemmer is het schitterende strand aan het IJsselmeer.

Vanuit de jachthavens aan de binnenzijde en buitenzijde van de historische Lemstersluizen met de originele sluiswachterhuisjes uit 1888, vaar je zomaar het Friese merengebied binnen, of juist in de andere richting, het IJsselmeer op
In de havens zijn diverse bootverhuurbedrijven gevestigd, zoals o.a. Mayon Zeiljacht Verhuur en Stoeten Motorjachten Lemmer. En direct naast de binnenhaven vind je het prachtige Watersportcentrum en Marinapark Tacozijl.

Jachthaven Lemmer

Bedieningstijden bruggen en sluizen in Lemmer

De Zijlroedebrug, Flevobrug, Oudesluisbrug en ook de Lemstersluis worden tenminste 1x per half uur bediend. Deze bruggen en sluis in lemmer worden bediend van:

  • 1 april t/m 31 mei 09.00 uur tot 19.00 uur.
  • 1 juni t/m 31 augustus 09.00 uur tot 20.00 uur.
  • En daarna van 01 september t/m 31 oktober weer van 09.00 tot 19.00 uur.

Als het door de drukte op het water nodig is dat de Zijlroedebrug en dus ook de andere bruggen en sluis in Lemmer vaker opent, dan wordt dit ook gedaan, vooral ook om de veiligheid op het water te bevorderen. De openingstijden van de 3 belangrijkste bruggen én de sluis in Lemmer, de Zijlroedebrug, Flevobrug, Oudesluisbrug en de Lemstersluis, zijn op elkaar afgestemd zodat de doorvaart soepel verloopt, zonder oponthoud.

Bootverhuur per dag, midweek, weekend, etc.

Bij de yachtcharters en andere bootverhuur-bedrijven in Lemmer kun je een boot huren voor een dag, midweek, weekend, week of iedere andere periode. Ook is het mogelijk om een sloep, motorboot of zeilboot te huren in combinatie met een accommodatie zoals vakantiehuis of groepsaccommodatie e.d.
Vanuit Lemmer kun je eenvoudig uitvaren met een traditioneel zeilschip voor een dagtocht op het IJsselmeer of de Dagtochten op de Waddenzee

Hart van Lemmer

Voor uitgebreide informatie over Lemmer verwijzen wij je naar de website HartvanLemmer.nl. De redactie van deze informatieve website toont je alle informatie over Lemmer, zoals de evenementen als het Skûtsjesilen, de Feestweek van lemmer, Lemster Visserijdagen, IFK Sloeproeien, het Woudagemaalnieuwsberichten, etc. Tevens vind je hier de bedrijvengids voor Lemmer, tips, belangrijke telefoonnummers en hulpdiensten, etc.

Bezoek ook de pagina Zeilen in Lemmer of kijk voor meer bootverhuur per woonplaats op Bootverhuur Sneek en Zeilen in Sneek. Hier vind je alle informatie over de mogelijkheid van een boot huren en zeilen in Sneek.

Leuke adresjes

Stoeten Motorjachten

Stoeten Motorjachten

prachtige motorboten tot 14.50 meter
Nedersail

Nedersail

motorjacht huren zonder vaarbewijs
Yachtcharter Tacozijl

Yachtcharter Tacozijl

Verhuur motorjachten vanuit Lemmer
Marinapark Tacozijl Lemmer

Marinapark Tacozijl Lemmer

vakantiehuisjes aan het water
Frisian Sailing Company

Frisian Sailing Company

dagtocht op de Waddenzee of IJsselmeer
Watersportcamping Tacozijl

Watersportcamping Tacozijl

camperplaatsen in Lemmer

Ook interessant

Dagje uit in Friesland

Dagje uit in Friesland

Bediening sluizen en bruggen

Bediening sluizen en bruggen

Zeilen in Lemmer

Zeilen in Lemmer

Elfstedenstad Bolsward

Elfstedenstad Bolsward

Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje zeilen

Dagtocht IJsselmeer

Dagtocht IJsselmeer

´╗┐