duits nederlands Last minute

Genieten in Friesland

De provincie Friesland is qua watersport het meest populaire gebied van Nederland. Logisch dus dat ook de bootverhuur in Friesland enorm groot en uitgebreid is. Je kunt hier motorbootjes, open zeilboten en sloepen huren voor een relaxed dagje op het water. En uiteraard alle mogelijkheden voor een vaarvakantie in Friesland op een motorjacht, zeiljacht of als onderdeel van een zeilvakantie voor groepen en individuele zeilvakanties. 

Een dagje sloepvaren

Het is voor iedereen mogelijk om in Friesland een sloep te huren. Het aanbod varieert namelijk enorm van kleine sloepen voor 4 à 5 personen tot grote sloepen voor complete gezelschappen. En al deze sloepen kun je huren in verschillende prijsklassen, van basic tot zeer luxe sloepen. De prijzen voor het huren van een sloep variëren daarmee dan ook van circa € 100,- per dag tot ongeveer € 350,- per dag. Verder zijn er ook grote sloepen die je inclusief schipper kunt huren en zelfs met complete arrangementen voor de innerlijke mens! En niet te vergeten de kampeersloepen waarmee je heerlijk meerdere dagen kunt varen én op de sloep kunt overnachten met 2 tot 4 personen. En de sloepen kun je ook in een elektrische variant huren... de zgn. elektrosloep dus.

Zeilen met een open zeilboot 

De open zeilboten zijn momenteel populairder dan ooit. Je kunt een zeilboot huren voor 1 dag en dan lekker zeilen met je vrienden, kids e.d. Voor de kids (en voor de ouders) zijn er altijd zwemvesten beschikbaar. Er zijn diverse soorten zeilboten, zoals een Optimist en Laser voor de kids, een sportieve Polyvalk voor 2 tot 5 á 6 personen, de Randmeer (een zeilboot tot 4 personen), etc... Deze open zeilboten worden ook veel gehuurd voor schoolkampen, bedrijfsuitjes en andere groepen. Maar een open zeilboot is ook succes gegarandeerd om bijvoorbeeld een week aan de steiger van een vakantiehuisje te leggen en lekker gaan zeilen als je daar zin in hebt. Heb je geen of weinig zeil-ervaring? In Friesland zijn diverse locaties om enkele zeillessen bij een zeilschool te nemen.

Een motorboot huren in Friesland

Als je tijdens het botenseizoen in Friesland bent dan zie je veel motorboten. Heel veel motorboten! Al vaar je zelf niet maar bekijk je al die mooie jachten vanaf de wal, zelfs dan voel je het genot wat het varen op een motorboot of motorjacht met zich mee brengt. In Friesland zijn diverse verhuurders van motorboten. Ook de motorboten zijn in alle lengtes, prijsklassen en luxe niveaus te huur. En daardoor kun je in Friesland dus een motorjacht huren in diverse prijsklassen. En ook voor een midweek, weekend, week, 2 weken.... Bekijk het aanbod verhuur van motorboten op dit platform BotenverhuurinFriesland.nl. Wil je al op korte termijn en dus lastminute gaan varen, kijk dan op LastminuteVaren.nl.

Zeiljachten huren in Friesland

Je krijgt al een vakantiegevoel als je vanaf de wal zo'n prachtig zeiljacht ziet varen. De wapperende en klapperende zeilen, de blijde gezichten van de mensen aan boord... Friesland op en top! Ook voor het huren van een zeiljacht in Friesland geldt dat je deze kunt selecteren op allerlei afmetingen, aantal hutten, luxe-niveaus en daardoor dus ook weer in verschillende prijsklassen. Mocht je graag willen dat jullie hond aan boord mag, informeer dan vooraf of dat mogelijk is.Voor het huren van een zeiljacht moet je wel beschikken over enige ervaring. Heb je die ervaring niet, neem dan contact op met het bootverhuurbedrijf. Zij hebben de kennis en adressen voor de nodige zeilles.

Dagtochten op een zeilschip of partyschip 

De dagtochten op een boot in Friesland zijn een populair uitje voor gezinnen, vrienden, stelletjes e.d. om een heerlijk dagje zorgeloos te genieten van al het mooie dat Friesland vanaf het water te bieden heeft. Je kunt hiervoor een plekje reserveren op een traditioneel zeilschip die vaak individuele vaartochten aanbieden. Dit houdt in dat je alleen, met z'n tweeën of met een groepje aan boord kunt gaan. Een heerlijk dagje uitwaaien dus op de Friese meren, het IJsselmeer of zelfs droogvallen op de Waddenzee, waarbij je bij eb zelfs van boord kunt gaan op de plek waar kort daarvoor nog het zeewater tegen het schip klotste. Een bijzondere ervaring! Die gezellige dagtochten kun je ook op een partyboot beleven, maar dan op de Friese meren en andere mooie wateren.

Vakantiehuisjes aan het water

Op dit platform waar we je allerlei boten aanbieden hebben we ook nog een categorie met accommodaties zoals vakantiehuisjes aan het water. Allemaal vakantiebestemmingen in Friesland, aan het water, waar je dus ook nog een bootje voor het vakantiehuisje kunt aanleggen. We tonen je hier veel huisjes op vakantieparken, omringd door water. Friesland op z'n best zeg maar! 

Als je graag een vakantie op of aan het water wilt doorbrengen dan hebben we hier zeker een vakantiebestemming in Friesland die past bij jullie smaak én budget. Veel plezier!

´╗┐