duits nederlands Last minute

Zeilen in Sneek

Sneek is het middelpunt van Friesland voor iedereen die van zeilen houdt. Wil je binnenkort een zeilboot huren in Sneek, dan kun je hier kiezen uit ruim 2000 zeilboten, zeiljachten en platbodems voor een unieke vakantie of weekendje zeilen. Voor de liefhebbers van zeilen in Friesland is het Sneekermeer uiteraard een paradijs voor zowel ervaren zeilers als de beginnende zeiler. Ook het het maken van zeiltochten met een schipper is het Sneekermeer een geliefde bestemming.

Zeiljacht huren in SneekFoto: Bootverhuur Hospes

Open zeilboten

Zeilen is qua diversiteit van de boten een ruim begrip. Het is voor iedere watersporter meestal toch begonnen in een open zeilboot. De allerjongsten in een Pico, Laser of Optimist. Waarna vaak de volgende stap dan vaak een polyvalk of een Randmeer e.d. is. Wil je een van deze zeilboten huren in Sneek, dan is daarvoor in Sneek en omgeving voldoende aanbod.

Kajuitzeilboten

Sneek biedt ook een uitgebreid aanbod als je een kajuitzeilboot wilt huren. Het voordeel hierbij is dat je een salon hebt om te verblijven en tevens slaapplaatsen voor 2 tot 6 personen. De kajuitzeilboten beginnen bij de Fox22. Een handzame en compacte zeilboot, uitermate geschikte kajuitzeilboot voor de beginnende of minder ervaren zeiler Tevens zijn dit betaalbare zeilboten om te huren. En ook al wil je lastminute varen, dan zijn er in Sneek altijd wel mogelijkheden om te gaan zeilen in Sneek.

Zeiljacht huren Sneek

Traditioneel zeilen

Voor het zeilen in Sneek kunt u terecht bij diverse zeilcharters. U kunt met groepen actief mee zeilen op een traditioneel zeilschip zoals bijvoorbeeld een klipper of lemsteraak, voor een dagtocht, weekend of bedrijfsuitje en familiefeest.

Zeilboot of zeiljacht

Ook kunt u zeilen in Sneek door een zeiljacht of kajuitzeiljacht te huren voor een vaarvakantie of weekend zeilen op het Sneekermeer en de Friese meren of IJsselmeer. Datzelfde kan uiteraard ook met het huren van een open zeilboot zoals een Optimist of Polyvalk.

Leuke adresjes

FrieslandZeilen

FrieslandZeilen

zeiljacht huren tot 5 personen
Maran Yachtcharter

Maran Yachtcharter

camping nabij Sneek en de Friese meren
Recreatiecentrum Sneek

Recreatiecentrum Sneek

motorjachten en kampeersloepen
Yachtcharter Sneek

Yachtcharter Sneek

vakantie op onze houseboat
Bootverhuur Hospes

Bootverhuur Hospes

bavaria 33 met zes slaapplaatsen
Bootverhuur de Vries

Bootverhuur de Vries

avontuurlijk zeilen met een skutsje!
Sanzi Yacht Charter

Sanzi Yacht Charter

huur een luxe motorboot met een open kuip

Ook interessant

Elfstedenstad  Sneek

Elfstedenstad Sneek

Bediening sluizen en bruggen

Bediening sluizen en bruggen

Dagje uit in Friesland

Dagje uit in Friesland

Flyboarden is fun!

Flyboarden is fun!

De Friese meren

De Friese meren

Boot huren in Sneek

Boot huren in Sneek

Veel gestelde vragen over Zeilen in Sneek

In Sneek zijn 10 erkende jachthavens voor passanten. De jachthavens in Sneek die uitsluitend vaste ligplaatsen hebben zijn hier niet in meegenomen. Dus uitsluitend de passantenhavens. Tip: De jachthavens in Sneek met een "Blauwe Vlag" Dit is een internationale milieu onderscheiding.

In en rond Sneek is het prachtig om te zeilen op de Friese meren zoals het Sneekermeer, de Goingarijpster poelen en de Terkapseler poelen. En natuurlijk de kanalen en vaarten in- en rond Sneek. De zijn wel afhankelijk van de afmetingen en diepgang van jouw zeiljacht of zeilboot.

Een open zeilboot zoals een Valk is altijd voor 1 dag te huur. Er zijn nog enkele kleine kajuitzeiljachten voor 1 dag te huur. Om een weekend te zeilen zijn alle zeilboten en zeiljachten in Sneek wel te huur.

´╗┐