duits nederlands Last minute

Zeilen in Sneek

Zeiljachtverhuur Sneek

Foto: Polboten by Sailingcenter

Zeilen in het hart van Friesland

Sneek is het middelpunt van Friesland voor iedereen die van zeilen houdt. Wil je binnenkort een zeilboot huren in Sneek, dan kun je hier kiezen uit ruim 2000 zeilboten, zeiljachten en platbodems voor een unieke vakantie of weekendje zeilen. Voor de liefhebbers van zeilen in Friesland is het Sneekermeer uiteraard een paradijs voor zowel ervaren zeilers als de beginnende zeiler. Ook het het maken van zeiltochten met een schipper is het Sneekermeer een geliefde bestemming.

Zeiljacht huren in SneekFoto: Bootverhuur Hospes

Open zeilboten

Zeilen is qua diversiteit van de boten een ruim begrip. Het is voor iedere watersporter meestal toch begonnen in een open zeilboot. De allerjongsten in een Pico, Laser of Optimist. Waarna vaak de volgende stap dan vaak een Polyvalk of een Randmeer e.d. is. Wil je een van deze zeilboten huren in Sneek, dan is daarvoor in Sneek en omgeving voldoende aanbod.

Kajuitzeilboten

Sneek biedt ook een uitgereid aanbod als je een kajuitzeilboot wilt huren. Het voordeel hierbi is dat je een salon hebt om te verblijven en tevens slaapplaatsen voor meetsl 2 tot 6 personen. De kajuitzeilboten beginnen bij de Fox22. Een handzame en compacte zeilboot, uitermate geschikte kajuitzeilboot voor de binnende of minder ervaren zeiler Tevens zein dit betaalbare zeilboten om te huren.

Zeiljacht huren Sneek

Traditioneel zeilen

Voor het zeilen in Sneek kunt u terecht bij diverse zeilcharters. U kunt met groepen actief mee zeilen op een traditioneel zeilschip zoals bijvoorbeeld een klipper of lemsteraak, voor een dagtocht, weekend of bedrijfsuitje en familiefeest.

Zeilboot of zeiljacht

Ook kunt u zeilen in Sneek door een zeiljacht of kajuitzeiljacht te huren voor een vaarvakantie of weekend zeilen op het Sneekermeer en de Friese meren of IJsselmeer. Datzelfde kan uiteraard ook met het huren van een open zeilboot zoals een Optimist of Polyvalk.

´╗┐