duits nederlands Last minute

Flyboarden

Flyboarden is op dit moment wel 1 van de meest populaire en spectaculaire onderdelen van de extreme watersport. Bij het kijken naar het flyboarden wordt al snel gedacht dat dit alleen is weggelegd voor de meest sportieve jongens en meiden onder ons, maar dat is zeker niet het geval. De basis van het flyboarden is namelijk voor de meeste mensen redelijk eenvoudig, vaak binnen enkele minuten, al aan te leren.

Hoe werkt het flyboarden

Bij het flyboarden is een krachtige straal vanuit een flexibele slang verbonden aan het board. De instructeur bediend de straal en heeft controle over de druk waarmee het board en de flyboarder uit het water wordt gedrukt. Bij de eerste keer is het even zoeken naar de juiste balans, maar deze is snel vinden. Daarna wordt voorzichtig begonnen met het maken van allerlei acties, van duiken, salto’s en andere acties! De adrenaline zal bij deze prachtige funsport rijkelijk door je lichaam stromen. De kans is dan ook groot dat het na de eerste flyboardclinic, niet meer bij 1x zal blijven.

Flyboardclinic.nl

Foto's: Flyboardclinic.nl

Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest e.d.

Als voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een uitstapje met vrienden en vriendinnen op zoek bent naar een invulling waar nog lang over na gesproken zal worden, dan moet je echt gaan flyboarden. Het verleggen van grenzen, elkaar aanmoedigen en de fun-after, maken flyboarden tot een unieke belevenis.

Meer funsport...Suppen!

Het kan natuurlijk zijn dat je het liever iets rustiger aan doet, terwijl je wel op een leuke manier wilt genieten van schoonheid en rust die het water ons te bieden heeft. Dan kun je bijvoorbeeld gaan suppen. Dat kan op jouw eigen tempo en zover en zo lang als je zelf wilt. Ook hier hebben we enkele leuke items over geschreven. Kijk maar eens op deze pagina over suppen. En wie weet is deze vorm van funsport wellicht helemaal jouw ding. Succes en veel plezier!

 

Leuke adresjes

Ottenhome Heeg

Ottenhome Heeg

geniet van de stille natuur met een sup-board
Groepsaccommodatie De Morra

Groepsaccommodatie De Morra

teambuilding op het water
Flyboardclinic.nl

Flyboardclinic.nl

flyboarden op verschillende locaties
Camperplaats Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden

geniet van de stad en de omgeving

Ook interessant

Vaarvakantie in Friesland

Vaarvakantie in Friesland

Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje zeilen

Varen met kinderen

Varen met kinderen

Sup-board huren tijdens je vakantie

Sup-board huren tijdens je vakantie

Suppen door heel Nederland

Suppen door heel Nederland

´╗┐