duits nederlands Last minute

Dagtocht IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer
Foto: Nil Desperandum

Vanuit Friesland worden diverse dagtochten op het IJsselmeer aangeboden, meestal met een compleet verzorgd arrangement. U kunt individueel aan boord gaan voor een dagtocht op het IJsselmeer of met een eigen groep, waarbij het hele schip met schipper en maat tot uw beschikking is. Zo'n dagtocht kunt u op het IJsselmeer maken met een partyschip en moderne zeiljachten of traditioneel zeilschip.

Arrangementen

Tijdens een arrangement van met de traditionele zeilschepen worden u de fijne kneepjes van het zeilen uitgelegd en kunt u zelf ook actief zeilen. De catering is bij een dagtocht op het IJsselmeer of dagtochten in Friesland vaak volledig verzorgd en naast het actief zeilen kunt u uiteraard ook genieten van de mooiste plekjes van het IJsselmeer.

Uw eigen dagtocht op het IJsselmeer

U kunt ook zelf een dagtocht op het IJsselmeer of een dagtocht op de Waddenzee maken door zelf een dag met uw familie of vrienden een zeiljacht te huren en zo een onbezorgde dagtocht langs de mooiste plekjes van het IJsselmeer te maken. Een platbodem-schip is hiervoor een uitstekende oplossing. De zgn. platbodem is van vroeger uit ook bewust aangebracht om bij afnemend water stabiel te liggen tijdens het droogvallen.
 

´╗┐