duits nederlands Last minute

Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje op een traditioneel zeilschip

Foto: Nil Desperandum

Het doel van een bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is de waardering voor alle collega's voor de inzet voor het bedrijf. Tevens kan zo'n uitstapje een middel zijn om de teamgeest van de collega's onderling te versterken. Daarnaast zou het voor het gevoel ook nog eens goed zijn als er nog lange tijd in positieve zin over nagesproken wordt.

Zeilen is alles in 1

Als je er voor kiest om als bedrijfsuitje met z´n allen te gaan zeilen op een traditionele platbodem of rondbodem, dan zul je alle doelstellingen die je vooraf waarschijnlijk al in gedachten hebt, meervoudig behalen. Versterking van de teamgeest, teambuilding, samenwerking, respect, enz... allemaal onderdelen die tijdens het zeilen op het IJsselmeer of de Friese meren uitgebreid aan bod komen, bewust en onbewust!

Als het zeiljacht eenmaal koers heeft gezet richting IJsselmeer of de Waddenzee, zal de schipper alle collega's naar eigen kunnen en interesse laten meezeilen op het imposante jacht. Het zal dan ook niet lang duren dat het actief meezeilen ook niet meer plaats vindt vanuit opdrachten of teambuilding, maar dat het juist de teamgeest is die de collega's met alle verschillen in persoonlijkheid en functies, met elkaar laat samenwerken.

 

De Gouden Vloot

Foto: De Gouden Vloot

Droogvallen op het Wad

De meeste van deze zeilschepen zijn platbodem schepen en daardoor uitermate geschikt om in ondiep water te varen om zo tijdens laag tij op het Wad het anker uit te kunnen gooien en te gaan droogvallen op het Wad. Dit is overigens een spectaculair onderdeel van het `bedrijfsuitje zeilen`. Als iedereen het water eenmaal onder de boot heeft zien verdwijnen, ligt het zeiljacht dus droog op een zandplaat, het zgn. droogvallen. Iedereen kan nu daadwerkelijk uit het schip stappen en op het wad lopen.

Droogvallen tijdens bedrijfsuitje

Foto: De Gouden Vloot

Mogelijkheden voor zo'n uniek bedrijfsuitje

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje zeilen zijn zeer divers. Zo kun je een dagtocht zeilen op een zeiljacht uit de bruine vloot of zelfs een meerdaags bedrijfsfeest met overnachten aan boord van het zeiljacht.
Ook zeilen en vergaderen behoort tot de mogelijkheden tijdens een dagtocht op de Waddenzee, het IJsselmeer of op de Friese meren. Tijdens een dagtocht op de Waddenzee Je kunt dan vergaderen aan boord van het zeilschip en daarna genieten van de elementen die jullie tijdens het zeilen op het IJsselmeer en Waddenzee zullen ervaren. Friesland biedt hiervoor diverse vertrekhavens zoals Franeker, Harlingen, Akkrum, Stavoren, Lemmer, Koudum, Workum, Sneek, etc...

De wind in de zeilen dankzij het bedrijfsuitje

Een geslaagd bedrijfsuitje op de Friese meren, een dagtocht op het IJsselmeer of een dagtocht op de Waddenzee zet een bedrijf weer op de juiste koers waardoor de firma weer een frisse wind in de zeilen krijgt. Deze uitdrukkingen zullen alle collega's nog lang doen terugdenken aan een onvergetelijk bedrijfsuitje zeilen.

De grootste glimlach zal tijdens dit bedrijfsuitje overigens van de werkgever komen, wanneer hij denkt aan de symboliek van gezamenlijk de wind in de zeilen krijgen en het schip op de juiste koers houden. Hoe toepasselijk...

Leuke adresjes

Platbodemverhuur Friesland

Platbodemverhuur Friesland

uw bedrijfsuitje op een uniek schip
Pean

Pean

een verrassend programma voor uw bedrijfsuitje
Watervast

Watervast

platbodem zeilen op een historisch zeilschip
Prego Zeilzwerven

Prego Zeilzwerven

de leukste bedrijfsuitjes voor jong en oud!
FrieslandZeilen

FrieslandZeilen

teamwork, actie en ontspanning
Bootverhuur de Vries

Bootverhuur de Vries

bedrijfsuitje zeilen met een skutsje
Zeilschip Mars

Zeilschip Mars

teambuilding, training en zeilen
Gouden Vloot

Gouden Vloot

verschillende arrangementen voor het bedrijfsuitje
Frisian Sailing Company

Frisian Sailing Company

bedrijfsuitje zeilen in Friesland

Ook interessant

Dagtocht Waddenzee

Dagtocht Waddenzee

Dagtocht IJsselmeer

Dagtocht IJsselmeer

Het IJsselmeer

Het IJsselmeer

Zeilschip Mars waddentocht individueel

Zeilschip Mars waddentocht individueel

Zeilen op een Klipper

Zeilen op een Klipper

Droogvallen

Droogvallen

´╗┐